2/9/15

TERMOTERÀPIA INFRAROJA

La termoteràpia infraroja consisteix en l’aplicació de calor a través de raigs infrarojos que penetren a les capes profundes de la dermis.

La calor provoca una acció revitalitzant i regeneradora gràcies a l’activació de la circulació sanguínia que incrementa l’aportació d’oxigen i nutrients als diferents òrgans i teixits, al mateix temps que millora el drenatge limfàtic.

Aquesta teràpia també accelera la degradació dels greixos (triglicèrids) i s’ha demostrat com una dels més efectives per a combatre la cel·lulitis i reduir pes corporal.

Altres aplicacions destacades de la termoteràpia amb radiació infraroja són la facultat d’eliminar toxines i afavorir la depuració hepàtica. La calor que empeny les toxines cap al sistema circulatori i de d’aquest poden ser eliminades per la suor.

La reducció de l’estrès, l’augment del sistema immunològic, l’acceleració dels processos metabòlics, la desinflamació i la reducció del dolor i de la rigidesa articular són altres dels beneficis que aporta aquesta teràpia natural.